FLAMING BARS: slotul promite câștiguri înflăcărate

FLAMING BARS

Dacă ești pasionat de jocurile de sloturi și cauți o experiență palpitantă și plină de culoare, „Flaming Bars” este alegerea perfectă pentru tine. Acest joc captivant se desfășoară pe 5 role și 5 linii de plată fixe, oferind o combinație excelentă între design atrăgător și funcții de joc inovatoare. Scopul principal al jocului este simplu: obține combinații câștigătoare de simboluri prin învârtirea rolelor. În cele ce urmează, îți vom explica toate aspectele esențiale ale jocului, inclusiv modul de pariere, simbolurile speciale și oportunitățile de câștig, inclusiv jackpoturile misterioase.

Cum să pariți și să câștigați

În „Flaming Bars”, sistemul de pariu este simplu și ușor de înțeles. Jocul utilizează 5 linii fixe de plată, ceea ce înseamnă că nu poți modifica numărul de linii pe care pariezi. Pariul total este calculat prin înmulțirea pariului pe linie cu numărul de linii. De exemplu, dacă pariezi 1 EUR pe linie, iar numărul de linii este 5, pariul total va fi de 5 EUR pe o singură învârtire.

Definirea pariurilor:

 • Pariul total: Este suma totală pe care o pariezi pe fiecare învârtire.
 • Pariul pe linie: Se calculează prin împărțirea pariului total la numărul de linii. De exemplu, dacă pariul total este 5 EUR și sunt 5 linii, pariul pe linie va fi 1 EUR.

Combinațiile câștigătoare sunt plătite atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga. Pentru a câștiga, simbolurile identice trebuie să apară pe role consecutive, pe aceeași linie de plată.

Este important să înțelegi diferența dintre pariul pe linie și pariul total. Valoarea pariului pe linie indică suma pariată pe fiecare linie, în timp ce valoarea pariului total reprezintă suma totală pariată pe întreaga învârtire. Plățile câștigate sunt înmulțite cu valoarea pariului pe linie, conform tabelului de plăți disponibil în joc.

Simbolul Wild și funcția reînvârtirii Flaming

Un aspect captivant al jocului „Flaming Bars” este simbolul Wild, reprezentat de textul „Flaming Bars”. Acest simbol special are capacitatea de a înlocui orice alt simbol, facilitând formarea celor mai profitabile combinații câștigătoare.

Funcția simbolului Wild:

 • Simbolul Wild: Poate înlocui orice simbol obișnuit pentru a forma combinații câștigătoare mai bune.
 • Reînvârtirea Flaming: Când un simbol Wild complet stivuit apare pe role, se activează funcția Reînvârtirea Flaming. În această secvență, simbolurile Wild stivuite se împart în 3 simboluri Wild de dimensiuni normale și se dispersează aleatoriu pe role. Dacă un simbol Wild nou apare în timpul acestei secvențe, devine lipicios și secvența este redeclanșată.

Este important să ții cont de faptul că simbolurile Wild de dimensiuni normale nu se blochează în momentul în care începe reînvârtirea. Funcția Reînvârtirea Flaming poate fi redeclanșată de până la 5 ori. Dacă nu se declanșează o nouă reînvârtire, secvența se încheie și jocul revine la starea normală.

Jackpotul Flaming

Un alt element care adaugă un plus de excitare jocului „Flaming Bars” este Jackpotul Flaming. Acest jackpot misterios poate fi activat în orice învârtire, oferind două tipuri de premii: Mini și Grand.

Detalii despre Jackpotul Flaming:

 • Jackpoturi disponibile: Mini și Grand
 • Fond Inițial: Jackpotul Grand începe de la 5.000,00 EUR, în timp ce Jackpotul Mini începe de la 200,00 EUR.
 • Rată de contribuție: 0.99% din fiecare pariu este alocat jackpoturilor progresive.
 • Condiție de câștig: Jackpotul poate fi câștigat în timpul jocului principal, indiferent de valoarea învârtirii.

Când se câștigă un jackpot, câștigurile din jocul principal (dacă există) sunt adăugate la câștigul jackpotului și sunt afișate în câmpul CÂȘTIG, împreună cu alte câștiguri obținute.

Sfaturi pentru maximizarea câștigurilor

Pentru a maximiza șansele de câștig în „Flaming Bars”, iată câteva sfaturi utile:

 1. Înțelege tabelul de plăți: Familiarizează-te cu tabelul de plăți pentru a ști care sunt combinațiile câștigătoare și cât de mult poți câștiga.
 2. Gestionează-ți bugetul: Stabilește un buget înainte de a începe jocul și respectă-l pentru a evita pierderile necontrolate.
 3. Profită de simbolurile wild: Folosește simbolurile Wild pentru a-ți îmbunătăți șansele de a obține combinații câștigătoare. Urmărește funcția Reînvârtirea Flaming pentru oportunități suplimentare de câștig.
 4. Fii aware de jackpoturi: Nu uita să verifici jackpoturile disponibile și să fii atent la orice învârtire care poate declanșa jackpotul misterios.

„Flaming Bars” este un joc de sloturi dinamic și captivant, care oferă multe oportunități de câștig și distracție. Cu 5 role și 5 linii fixe, simboluri Wild și jackpoturi misterioase, jocul promite o experiență de joc incitantă. Fie că ești un jucător experimentat sau un începător, „Flaming Bars” te va captiva cu funcțiile sale inovatoare și șansele de câștig. Începe să învârți rolele și să explorezi toate posibilitățile pe care acest joc le oferă pentru a-ți îmbunătăți șansele de câștig și a experimenta emoția jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *